ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ||
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 |
27 | 28 | 29 | 30 |
نام کتاب وگان: هنر آشپزی گیاهی
نویسنده: بزرگمهر گل بیدی
انتشارات دانش جاویدان؛ تهران خیابان پاسداران، بهستان دهم، خیابان اختیاریه جنوبی، شماره 18، تلفن2556767
فهرست
مطالب: آنچه باید درباره سویا بدانید، آیا مصرف روغن مایع بهتر است یا
روغن جامد، فرآورده های شیر، پلوها، سوپ ها، دال ها، آش ها، نان ها، خوراک
ها، خورش ها و کاری ها، ماکارونی ها کوفته ها دلمه ها، بین غذایی ها ...